Dagjobb och nattjobb

Tidigt på väg till jobb genom morgondimmor ute på landsbygden. Så vackert att man blev alldeles hänförd.

I dag har jag gått bredvid och lärt känna en liten pojke jag eventuellt ska börja jobba lite hos. En pigg och glad liten parvel i rullstol som älskar att vara ute i alla väder. Och ute var vi flera gånger och gick långa promenader. Det har varit varmt ute, 16-17 grader och strålande sol hela dagen.

Jag ägnade även ett par timmar med en kompis och en bekant till honom. Båda nyktra alkoholister. Vi satt ute i solen och pratade om allt möjligt men kom in på djupa samtal om att hantera rädslor, personlig utveckling, meditation och sådant. Kände mig tankad av positiv energi och sporrad på olika sätt.

Plötsligt ringde en chef och berättade att det var kris och frågade (vädjade) om jag kunde jobba natt i natt. Det är på platsen där det rör sig om palliativ vård. Jag har inte ens fått medicinsk delegering där än men gått bredvid och blivit insatt i rutinerna, och i natt har jag en annan assistent i byggnaden som tittar in lite då och då och hjälper mig vid behov.

Det är lite mysigt att jobba natt. Oftast lugnt och man dolar med sitt mellan nattens små göromål. Fast jag är rätt trött eftersom dagen varit hektisk, men jag håller mig vaken med koffein, frisk luft från balkongen

En bra och lite annorlunda dag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s