En produktiv dag…

…kan man nog kalla denna.

Åtminstone har en del vettigt blivit gjort. Något av det tråkigaste som finns som jag inte gjort en enda gång sedan jag flyttade hit för 16 månader sedan. Städat bakom och runt hela spisen.

Men oj, vad det behövdes, och vad nöjd man känner sig sedan. I samma veva gjorde jag ren hela kakelväggen och städade under diskbänken också.

Två soffor städades rejält och lägenheten moppades. En stor bedrift när jag går runt här i mitt novembertöcken och sällan får något vettigt gjort. Jag mår så himla mycket bättre när det är städat och mysigt här.

Meya är inte så bortskämd med skogspromenader den här perioden. Jag har liksom bara energi till det nödvändigaste och knappt det. Men idag var en bra dag. En timma blev det i skogen denna gråa dag då hela staden var inbäddad i en grå fuktighet.

När vi kom upp till ishallen fick hon leka en stund i högen av snö som alltid ligger där utanför. Det är väl ismaskinerna som tippar av därute efter att de spolat isen. Meya rullade sig runt och njöt av kylan.

Den där promenaden piggade upp oss båda. Efter att städat lite till åkte jag och W ut för att övningsköra. Det blev en ganska lång tur. Först runt på smågator inne på vårt gamla regemente och sedan ut mot skärgården och Picassostatyn. En lätt väg där man bara får köra i 30. W körde så duktigt att jag lät honom sedan köra ända till Maxi i andra änden av stan.

Det blev lite nervöst med korsningar, filbyten, rödljus och övergångssställen men det gick väldigt bra. Jag är himla stolt över honom!! Jag ringde G så fort vi kom hem och skröt över honom.

Min stora kille. Idag kom han hem med en klasskompis på lunch, hämtade idrottskläder och sedan åkte de iväg med en epatraktor. Jag stod bakom gardinen och kikade ut med värme i hjärtat. Att han har en kompis. Han umgås aldrig med någon privat men att han ändå verkar ha kompisar i skolan.

I morgon ska jag ut och övningsköra en sväng med en gammal kollega som jag ska försöka hjälpa lite på traven. Hon har kört lite förut så förhoppningsvis blir det inte lika nervöst med henne 😬

Nu sitter jag här i mitt nystädade vardagsrum med tända ljus och mår ganska så gott. Grabbarna och jag kollar på serien Killing Eve som jag tycker är himla bra. Vi har precis sett det 8:e avsnittet. Jag följer några serier nu och det passar bra i novemberrusket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s