Nya vägar

Jag hade tarmvredsliknande värk i magen igår. Det satt i över 12 timmar. Jag var så himla skraj att hamna på sjukhus igen och bad böner att det skulle släppa. Man har aldrig tid att bli sjuk men särskilt inte nu!!

Jag sov uselt men vaknade nästan smärtfri med bara lite öm mage. Jag har massor av förträngningar och ärrbildningar i magen. Förmodligen var det något som fastnat lite på vägen. Jag är enormt trött men så lättad idag.

Vi hade sip-möte på BUP på morgonen. Vi föräldrar, rektor, skolkurator, handläggare på socialtjänsten och kurator på BUP. Ett bra möte. Alla talade och alla lyssnade. Vi pratade om strategier och bemötande. J:s styrkor och svagheter.

Samtidigt som det kändes bra var det stunder jag fick tårar i ögonen och bara ville gråta och säga att jag orkar inte vara en sån där kämpande, stöttande mamma som går på massa möten hela tiden. Jag ville säga att jag är så trött och så orolig för hur framtiden ska bli, och att jag bara vill att allt ska vara bra och lugnt.

Trött trött åkte jag hem i regnet. Meya var ensam hemma och jag hade dåligt samvete. Ändå hittade jag ork i resevtanken och vi åkte till skogen. Vi testade en ny skog, nya vägar och stigar. Som vanligt fascineras jag över hur mycket det finns alldeles nära som jag aldrig sett.

Det finns så många skogsvägar här omkring som använts av regementet och till slut kom vi fram till en stor skjutbana mitt i skogen. Där fick Meya springa lös och jag sprang jag med, hit och dit och larvade mig, gjorde konstiga ljud och tjöt för att locka till mig henne. Om nån skulle sett mig skulle den nog tro att jag rymt från någon anstalt 😄

Promenaden gjorde i alla fall väldigt gott. Nästan 7 km blev det, och blöta blev vi. Jag kom till jobbet en aning för sent med leriga skor, rosiga kinder och blöt in på bara skinnet. Nu väntar ett jobbdygn, men det blir ett bra dygn. Snart ska vi åka till MC Donalds 😊

2 reaktioner till “Nya vägar

  1. Men fy, stackare som låg där och kämpade mot magsmärtorna. Förmodligen har du varit med om samma sak förr eftersom du verkar veta vad det beror på. Skönt att det gick över i alla fall. Kanske var du även stressad och orolig inför mötet om din son. Det är kämpigt att ha barn som mår dåligt och ska man dessutom behöva kämpa för att ens barn ska få rätt hjäp, en hjälp de har rätt till, då kan det kännas övermäktigt. Du gör ett fantastiskt jobb men du är inte mer än människa. Var lite försiktig med din egen hälsa också ❤
    Skogspromenaden med Meya var säkert helande på flera sätt. Den verkan brukar naturen ha på mig och jag är säker på att den lugnar dig också 🙂

    Gilla

    1. Tack för dina fina ord som värmer. Jo, jag har dessvärre haft flera tarmvred. Det är inte smärtan jag är rädd förr utan operation, sjukhusvistelse och sjukskrivning som det alltid bär med sig. Det vill jag INTE vara med om!

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s